Villkor & info

KÖPVILLKOR & INFO

ALLMÄNT
Vi följer självfallet Allmänna Reklamationsnämnden och Konsumentköplagen. Har du frågor eller funderingar kring produkter, leveranser och beställningar? Oavsett ärende, tveka inte att kontakta oss.


ALLRISKFÖRSÄKRING
Hos oss ingår alltid ett års Allriskförsäkring samt minst ett års garanti vid köp av nya klockor. Försäkringen täcker mer än din vanliga hemförsäkring och har låg självrisk, smidig skadeförsäkring och förmånlig premie. Dessutom täcker den både skada och förlust.
Försäkring följer ej med begagnade klockor.


FÖRLUST/STÖLD AV KLOCKA
Blir du av med din klocka gör du en polisanmälan som du sedan tar med dig tillsammans med försäkringsbeviset till vår butik. Om din klocka exempelvis blir stulen får du en ny till samma värde som när du köpte den. Samma sak gäller då klockan gått sönder och inte går att reparera.

Vi står för premien under de första 12 månaderna efter det att du köpt klockan. Därefter förnyar du försäkringen årsvis om du så önskar.

ALLRISKFÖRSÄKRING
I allriskförsäkringen sker ingen nedskrivning av värdet utan det är alltid försäkringsbeloppet som avgör ersättningsbeloppet. Det sker heller ingen nedskrivning av värdet för ålder och bruk.

PRISER OCH BETALNINGSSÄTT
Priserna som anges är i svenska kronor inklusive moms. Betalning sker antingen via kortbetalning (Visa eller Mastercard) eller genom postförskott. Vid val av postförskott betalas det aktuella beloppet vid utlämningstillfället.

ÅNGERRÄTT I 14 DAGAR
I vår webbshop har du alltid 14 dagar ångerfrist från det att du mottagit din beställning. För att ångerrätten ska gälla krävs det att varan är i väsentligen oförändrat skick. Det är rekommenderat att du skickar e-post till oss med ordernummer och en bekräftelse på att ni tänker återsända varan. Vi står inte för returkostnad och transportrisk vid returer.

RETUR / REKLAMATION
Ring oss gärna om ni har några frågor eller vill reklamera en vara. 054-21 01 41

Vid retur skall återlämnas i originalförpackning. Inom 30 dagar betalar vi tillbaka den återlämnade varans belopp. Mollstedts Ur löser inte ut paket mot postförskott.

Returer och reklamatiner ska skickas till Mollstedts Ur, Box 154, 65105 Karlstad

Vi står däremot för frakten om en vara är felaktig eller felexpedierad. Du får tillbaka det belopp du betalt efter att vi fått tillbaka varan och konstaterat att plomberingen på klockan inte är bruten eller att den inte är skadad/använd.

GARANTI
Hos oss handlar du tryggt. Vår garanti gäller givetvis både vid köp i vår butik och i vår webshop.

I vår garanti ingår följande:

Minst 12 månaders garanti på samtliga armbandsur Gäller ej begagnat.
24 månaders garanti på stora reparationer/renoveringar.
Nytt batteri utan kostnad. Gäller om batteriet tagit slut inom ett år från att klockan köpts.

Bytesrätt i 14 dagar i vår fysiska butik. För armbandsur ska plomberingen vara obruten. Observera att bytesrätten inte gäller reavaror.
7 dagars öppet köp vid köp i vår fysiska butik. Gäller ej på nedsatta varor.
För armbandsur ska plomberingen vara obruten.


FRAKT OCH LEVERANSER
Hos oss får du alltid fri frakt på alla dina leveranser inom Sverige. Beställningar som görs före klockan 14:00 skickas samma dag, förutsatt att varan finns i lager. Beställningar som görs efter klockan 14:00 skickas dagen efter. Leveranstiden är cirka 4-7 arbetsdagar.


Mollstedt UR AB
Org nr: 556065 0086